Dear John op dvd!


We moesten er even op wachten maar nu kunnen we naar hartenlust zwijmelen. Dear John is uit op dvd, starring hunk der hunks Channing Tatum en rising star Amanda Seyfried.
Mocht je ‘m nog niet gezien hebben, lees dan verder als je wilt weten waar de film over gaat.

Het verhaal:

De jonge soldaat John ontmoet tijdens zijn verlof de knappe Savannah. Ze worden halsoverkop verliefd, ze genieten van elkaar en de warme zomer en niets lijkt hun prille geluk in de weg te staan. Dan wordt John opgeroepen om zich te melden op de militaire basis en moet Savannah weer gaan studeren. Ze beloven elkaar brieven te schrijven om zo te proberen het contact in stand te houden. De afstand, het verlangen en de dromen die met het verstrijken van de tijd lijken te vervliegen maken het niet gemakkelijk. Zal het hen lukken bij elkaar te blijven ook wanneer het leven een andere wending krijgt?

Review:
De film is gebaseerd op het boek van Nicholas Sparks. Deze Amerikaanse schrijver is ongekend populair in zijn thuisland. Eerder werd zijn boek The Notebook ook al verfilmd, deze film groeide uit tot een regelrechte hit.

Hoewel ik het einde vond tegenvallen (ga verder niks verklappen) vond ik het wel een film die de moeite waard is! Een typisch Nicholas Sparks verhaal, alle ingrediënten zitten erin. Liefde, drama, spanning en een vleugje humor. De personages zijn goed gecast. Channing Tatum is in zijn element als stoïcijnse soldaat en Amanda Seyfried weet heel goed hoe ze dramatisch moet acteren zonder dat het over-de-top wordt.

Wat vond jij van de film?

Dear John is nu te koop of te huur op dvd. Bestel ‘m hier.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s