DKNY Love From New York Parfume!


Ik wilde al heel graag een tijdje een nieuw parfum. Net als de meeste vrouwen heb ik ook zo mijn favorieten, maar soms wil je wel eens wat nieuws proberen. Dus: zoektocht naar de perfecte parfum. Ik had al wel eens gehoord over dit parfum en aangezien ik helemaal weg ben van DKNY Be Delicious was ik erg benieuwd naar dit limited edition parfum.

DKNY Love From New York is een geur die bestaat uit waterlelie, fresia, mandarijn, zwarte bes, magnolia, witte lelie en viooltjes. En ja, het ruikt inderdaad zoet en fris. Gelukkig niet té zoet, alsof je een kinderparfum op hebt, dat haat ik echt. De verpakking is echt heel erg mooi.
Het doosje is een soort mini-collage van New York en je kunt dus ook echt zien waar die voorliefde voor The Big Apple vandaan komt. Achter op het doosje staat een ansichtkaart. Super cute!

De flacon zelf is ook al een eyecatcher. Op de dop staat een DKNY-postzegel en op het flesje met roze vloeistof staat liefkozen New York I Love You geschreven.
Ik vind het fijn als parfumflesjes er mooi uitzien, want het staat zo prachtig op je toilettafel. Sowieso vind ik DKNY creatief met verpakkingen, bewijst bijvoorbeeld alleen al het DKNY Be Delicious appeltje! De geur vind ik lekker, ideaal voor een date, romantisch én zwoel.
En lekker fris zoals je van DKNY parfum mag verwachten. Ik ben fan!

Nieuwsgierig geworden? Dit limited edition parfum is in beperkte oplage te koop en kost ongeveer €44 voor 50 ml. TIP: koop parfum op het vliegveld. Scheelt je wat euro’s en er is meestal een hoop keuze. Kijk voor meer info op : http://www.dkny.com

Advertenties

2 thoughts on “DKNY Love From New York Parfume!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s