Event: The Holland Beauty Awards 2010

Actrice Victoria Koblenko won de Beauty With A Heart – Award.

Tout beauty monde was gisteren vertegenwoordigd onder één dak in het Transformatorhuis bij de Westergasfabriek in Amsterdam, om onze gezamelijke passie voor beauty te delen! Gisteren werden de beautyprijzen uitgereikt voor de beste beautyproducten waar afgelopen tijd door de consument op gestemd kon worden. Het evenement werd georganiseerd door Sanoma, de uitgever van een aantal grote vrouwenbladen en websites zoals Styletoday, Cosmopolitan, Grazia, Nouveau, Marie- Claire en Beau Monde en The BeautyMag. Een fantastische avond waar heel bekende beautybloggers en mediamensen op afkwamen!

Edit: Bekijk het verslag en het filmpje!

Het filmpje is NIET door mij gemaakt. Maar voor Sanoma Uitgevers zelf.


Om 4 uur werden we in het Transformatorenhuis bij de Westergasfabriek in Amsterdam verwacht voor een borrel, terwijl de gasten langzaam binnendruppelden. Via de roze loper konden de gasten het pand betreden, waarna we werden ontvangen met een hapje en een drankje. De ruimte was heel erg mooi ingericht, erg strak en modern en een hele hoop ballonnen. Voor ons, bloggers, waren er speciale tafels waar we onze apparatuur op kwijt konden. Zo ontstond er echt een ontmoetingsplek voor alle bloggers!

Met Aisha en Seren van Pop Your Color!

Met Cynthia van Misslipgloss.
Met Caroline van In de Watten.

Sanoma heeft erg haar best gedaan om ons bloggers het naar ‘t zin te maken. Alles was vrij goed geregeld: er was plek voor aansluiting en een goedwerkend draadloos internet. Aan de verzorging ontbrak ook niets: we werden verwend met heerlijke drankjes en de zoete verrassingen van Lily’s Cupcakes. Er waren een hele hoop bekende bloggers aanwezig waaronder Cynthia van Misslipgloss, Caroline van In de Watten en Debbie van Lushious Beauty !

Met Debbie van Lushious Beauty.
Verder heb ik ook nog een heleboel bloggers leren kennen! Allemaal heel lieve, aardige meiden met een leuke beautyblog!

Met Shenyce van Labels and Lipgloss.


Het event
De avond werd gepresenteerd door Nikkie Plessen en de co-presentatie werd gedaan door Sanoma’s Fashion en Beauty Director (Glossies) Harriet Calo. Iedereen zag er prachtig uit. Ik signaleerde een heleboel rode lippen, smokey eyes en niet te vergeten prachtige outfits. Na de introductie van Nikkie en Harriët, werden we bijgepraat door Beauty trendwatcher Carl Rohde, die ons uitlegde dat ons beautykapitaal tegenwoordig dé manier is om ons te onderscheiden, en niet meer zozeer ons sociale en economische kapitaal. Beauty staat steeds meer centraal in onze wereld, van advertenties tot televisiereclames, beauty domineert ons imago en ook dat van merken. Na de lezing van Carl werd het dan toch echt tijd voor de prijsuitreiking.

Afgelopen maanden zijn de beste beautyproducten door hoofd- en beautyredacteuren geselecteerd en bepaalde de consument uiteindelijk wie er zou winnen. En met succes: er werden maar liefst 90.000 keer gestemd op de uiteindelijk beste producten. En wie wonnen er?

De beautyprijzen werden uitgereikt in vijf verschillende categorieën:

  • Huidverzorging
  • Haarverzorging
  • Lichaamsverzorging
  • Make-up
  • Geuren

Per categorie waren er drie merken genomineerd. Hieronder vind je de winnaars!

Huidverzorging: Clinique Even Better Dark Spot Corrector
Haarverzorging: John Frieda Root Awakening Shampoo
Lichaamsverzorging: Nivea Double Effect Shower and Shave
Make-up: Chanel – Rouge Coco lipstick
Geuren: Armani – Acqua di GioiaMaar schoonheid zit niet alleen aan de buitenkant, het is ook the inside that counts! En daarom werd er een speciale award in het leven geroepen: de award voor Beauty With A Heart. Deze speciale prijs werd bemachtigd door GTST-actrice Victoria Koblenko voor haar inzet als ambassadrice voor de stichting Hair Heroes. Ze kreeg een cheque van 1.000 euro (voor de stichting) en natuurlijk de titel a Beauty With A Heart!

Het viel me op dat er weinig categorieën waren. En ik had verwacht dat er ook meer make-up prijzen zouden worden uitgereikt. Shenyce, ik en Caroline waren het erover eens: als het aan ons bloggers lag, zouden er meer make-up prijscategorieën zijn. Na de uitreiking was het tijd voor socializen! Ik heb een heleboel fijne, spontane en ambitieuze media mensen ontmoet.
Hieronder staan wat foto’s om jullie een indruk te geven, van het feestje:

Met Shenyce en presentatrice Nikkie Plessen.
Met de bekende visagist Dominque Samuel.
Met Hilmar van Grazia.

Met Claudia van Cosmopolitan.

De genodigden werden getrakteerd op de heerlijke cupcakes van Lily’s Cupcakes!

Al met al was het een gezellige avond, waarin ik nog meer geleerd heb van beauty en heel fijne en lieve mensen heb ontmoet! Dank allen voor een fantastisch geslaagd beauty event!
Hoop jullie volgend jaar weer te zien!
Stay tuned!
Advertenties

Een reactie op “Event: The Holland Beauty Awards 2010

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s