Nieuw: Boutiques.com!

Er was al een tijdje een buzz op het internet: Google zou een nieuwe website gaan lanceren. Veel was er nog niet over bekend, behalve dat het zich zou gaan richten op het modesegment. Tot nu! Google lanceert de website Boutiques.com, een online platform voor e-shopping, fashion bloggers en natuurlijk celebs. Kijk mee!

De website richt zich helemaal op de fashionista’s van nu: op deze site kun je kleding en accessoires gemakkelijk opzoeken per modehuis, stijl en voorkeur. En het systeem is ook nog eens intelligent: stel dat je een paar schoenen selecteert die je leuk vindt, maar je wilt ze in een andere stijl, dan zal de site automatisch je de schoenen in dezelfde soort stijl aandragen. Bovendien onthoudt Boutiques.com wat je hiervoor hebt bekeken en zal je in de toekomst automatisch voor jou geselecteerde shoppingproducten te zien krijgen.
Met de tool ‘Your Boutique’ kun je je eigen ‘kast’ samenstellen. Je kunt nauwkeurig aangeven welke silhouetten, patronen, kleuren je wel of niet houdt. Zo wordt shoppen ineens een stuk makkelijker! Je kunt je voorkeur voor het soort schoenen, jurken, topjes en zelfs designers aangeven.
Picture: Boutiques.com – by Google.
Heel leuk: je kunt kijken wat je favoriete celebs dragen en dezelfde kleding en accessoires in hun stijl kopen. Hetzelfde geldt bij bloggers, en hier komen we al een heel bekend rijtje A-bloggers tegen: Bryan Boy, Sea of Shoes, The Cherry Blossom en FashionToast nog veel meer bloggers.
Maar: ja, er is een maar. Heel leuk allemaal, maar hoe liggen de prijzen? Wat kun je kopen? Dat is een beetje het nadeel: als je niet echt een groot budget hebt wordt het lastig shoppen. Boutiques.com verkoopt alleen maar designermerken die niet bekend staan om hun goedkope prijzen. Maar, er is hoop: zo spotte ik bij Rachel Roy (accessoire/sieraden-designer uit de VS) wat betaalbare items. Mijn tip: wil je echt graag iets van een designer hebben, zoek dan goed! Trek er even de tijd voor uit om iets te zoeken wat voor jou betaalbaar is.
Ik vind het in elk geval een heel leuk initiatief van Google! Maar of het écht een hit gaat worden, zullen we nog even gaan afwachten.
  
Advertenties

Een reactie op “Nieuw: Boutiques.com!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s