Rituals Perfume: NO.18 Sandalwood + Wild Rose

Zoals ik al eerder zei, heeft Rituals nu exclusief haar eigen parfumlijn. Deze collectie bestaat uit vijf damesparfums en drie herenparfums. Een mooie aanvullig op het 10-jarig jubileum van dit mooie merk. En jij kunt nu ook van de geuren gaan genieten, want ze liggen vanaf deze maand in de winkels. Ik heb NO.18 Sandalwood + Wild Rose voor jou getest. Lees mee wat ik er van vond!


De flacons zijn robuust en chic met een dop van echt hout. Aan de zijkant van het flesje is een chic zilverenplaatje gemaakt waarop de naam van het parfum vermeld staat. De parfums zijn gecreëerd door verschillende van de beste parfumeurs, om zo de meest unieke geuren te kunnen samenstellen. Dit geurtje is gecreeërd door Françios-Raphäel Balestra.


NO.18 Sandelwood + Wild Rose (Rituals beschrijving)
De intense bloemennoten van Wilde Roos en de rijke, romige aardenoten van Sandelhout roepen een sfeer van sensualiteit en romantiek op. Een verleidelijke geur: houtachtig, kruidig en elegant tegelijk.

Het is eerste wat je ruikt is inderdaad de houtachtige geur. Het parfum is tevens inderdaad kruidig maar wel met een vleugje zoetheid van de roos, zodat de geur toch erg vrouwelijk is. Net als met de Cherry Blossom Water, blijft ook dit parfum lang hangen. Het is een wat zwaardere geur, maar daarom juist heel geschikt voor het najaar. De geur doet me denken aan een knapperend haardvuur met een vleugje van wilde roos.

De geur is wel wat zwaarder dan ik gewend ben. Ik vind het wel lekker, maar ik zeg erbij: je moet ervan houden! Het fijne van deze Rituals geur is dat het niet weer het zoveelste mierzoete geurtje is. Ik ben ervan overtuigd dat je met deze parfumlijn van Rituals iets unieks in handen hebt.

Rituals Eau de Parfum for Women No. 18 Sandelwood & Wild Rose (50ml) kost € 39.90 en is verkrijgbaar bij de Rituals filialen.

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk. 
Voor meer informatie, lees mijn disclaimer
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s