Shopping: Snowboots

Sneeuw en gladheid zijn een fashion dilemma voor iedereen. Zeg maar bye bye tegen je hakken en hello tegen snowboots! Het valt dan ook niet mee om schoenen te vinden die én leuk zijn en nog een beetje vrouwelijk en bestand tegen de winter. But I found them!
Ik ben niet bepaald een UGGs-meisje. No affense, maar ik vind ze zo niet vrouwelijk en lomp, dat in mijn persoonlijke opinie ze gewoonweg geen optie zijn. Maar met al die sneeuw en gladheid, wat dan wel? Na vorig jaar een aantal keer gevaarlijk te zijn uitgegleden en bijna in het ziekenhuis te zijn beland, besloot ik het dit jaar eens anders te doen. Missie: het vinden van leuke winterschoenen. En vandaag slaagde ik!


Deze sleehakken snowboots komen van Le Ballon. Toen ik ze voor het eerst zag werd ik er naartoe getrokken, maar was ik niet op slag verliefd. Eenmaal aan, en na een paar rondjes lopen, wist ik het zeker: dit zijn ze! Mocht je het je afvragen, deze lovely boots zijn er in vier kleuren (taupe (mine), grijs, blauw en zwart). En zijn een combi van fake fur en suede. De sleehak heeft een fijn profiel wat zorgt voor de juiste grip. Geen uitglijden meer voor mij 🙂

Wat trek jij aan deze winter?

Stay tuned!

Advertenties

5 reacties op ‘Shopping: Snowboots

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s