Blogger Award!

Zo lief en leuk! Ik heb een blogaward gewonnen met mijn blog! Ik kreeg deze prijs van blogster en culinair talent Elle van Little DNLL om de volgende reden:

Ik ken Roos persoonlijk en weet dat zij met heel veel passie schrijft en veel energie steekt in haar eigen blog. Ze schrijft over diverse onderwerpen waarvan ‘Beauty’ een van de hoofdpijlers is. Ik ben zelf ook gek op cosmetica en verzorgingsproducten en neem dus maar al te graag een kijkje op deze blog.”
Heel erg bedankt Elle!! Ik wil al mijn volgers en mensen die de site lezen ook graag even bedanken. Ik hoop natuurlijk dat jullie blijven komen. En nu is het mijn beurt om bekers te geven aan 3 blogs die ik veelbelovend vind!
En de eerste beker gaat naar Caroline van In de Watten! Ik ken Caroline persoonlijk en ik weet dat ze zich met hart en nieren inzet voor haar blog. Daarnaast heeft ze haar eigen webshop met heerlijke zeepjes en andere cosmetica lekkernijen! Caroline blogt voornamelijk over beauty maar ook over lifestyle etc.

De tweede beker gaat naar Sanne van We Are Fashion! Ik vind dat ze een leuke weblog heeft over beauty, fashion en lifestyle. Ze maakt leuke shoppings en geeft ons tips via tutorials. Extra leuk is de vormgeving: waar duidelijk een hoop tijd in is gaan zitten. Deze blog heeft een eigen stijl die naar voren komt en dat vind ik erg leuk!
En de laatste beker gaat naar Sabine van Shopperella! Ik ken haar blog nog niet zo lang, maar toen ik erop kwam was ik verkocht. Sabine a.k.a. Shopperella blogt voornamelijk over fashion, maar komt ook aanzetten met leuke boekentips, filmpjes en shoppings. Ik vind de site echt heel mooi eruit zien, zie bijvoorbeeld het taslogo aan de bovenkant van de pagina. Ze is erin geslaagd een soort van Carrie รก la SATC-sfeertje te ontwikkelen en I like it!
Advertenties

4 reacties op โ€˜Blogger Award!โ€™

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s