Blake Lively voor Chanel

Het is al een tijdje bekend, maar Blake Lively staat model voor de tassencampagne voor Het Franse haute couture merk Chanel. De blondine is een zeer geliefd fashionista, zo wordt ze vaak gespot front row bij alle fashionshows en krijgt ze de mooiste kleren opgestuurd. Ze kreeg zelfs haar eigen Louboutin-schoenen. Dus, je begrijpt: we’re all dying to know hoe Blake eruit ziet in de campagne. En ik heb het eerste kiekje gevonden! Maar eh… wat vindt jij ervan?


Voila, hier issie dan! De eerste shot van Blake Lively voor de nieuwe tassenlijn van Chanel. Maar jeez… Ik ben toch een beetje erg teleurgesteld. Wat een vreemde foto. Ten eerste; straalt de foto helemaal geen allure uit die we van Chanel gewend zijn. Ten tweede is de pose een beetje raar vind ik. Je ziet Blake’s mooie gezicht niet en de tas lijkt meer op een rekwisiet in het hele plaatje dan dat het duidelijk is dat daar de aandacht op moet worden gevestigd. Ook de sfeer van de foto ademt niet echt iets vrolijks uit. Jammer, want Blake is zo’n mooie meid die het merk echt meer recht zou doen. Gelukkig is dit nog maar het eerste kiekje van de serie. Laten we hopen dat de rest een stuk beter is.
Vinden jullie het wel een mooie campagne foto? Of overdrijf ik een beetje πŸ˜‰ ?
Advertenties

3 reacties op β€˜Blake Lively voor Chanel’

  1. Vind hem nog best wel mooi de foto maar hoop dat de rest van de foto's wat meer van haar gezicht zullen vertonen want ze is inderdaad een mooie meid die meer in het beeld mag komen! πŸ™‚

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s