Bloggerevent @ MAC

Afgelopen vrijdag werd ik uitgenodigd voor een heel erg leuk event! Speciaal voor ons bloggers werden we door het pr-bureau uitgenodigd om geïnformeerd te worden over de nieuwe trends van MAC Cosmetics. Een super leuke middag waarin senior make-up artist Elke Willemen de nieuwste voorjaarstrends liet zien. Hieronder een impressie van mijn middag!


Photocredit: Alberta Ferretti.

Zoals je al had kunnen verwachten zijn knalkleuren (zowel op de lippen als op de ogen) één van de trends van het voorjaar. MAC is make-up artist voor ontzettend veel fashionshows zoals die van Alberta Ferretti, waarbij ze een ooglook met verschillende tinten groen maakten. Verder zien we glossy ooglooks (gemaakt met MAC Mixing Medium, een soort glossy transparante subtantie) en veel nude looks.Tevens liet de MAC visagiste ons kennismaken met de nieuwe collecties zoals MAC Quite Cute.


Iedereen kon een ‘touch – up’ krijgen en het ontbrak de middag ook niet aan lekkere sapjes en heerlijke snacks. Het was ontzettend gezellig en de MAC visagiste (afkomstig uit België) was ontzettend aardig! Bedankt MAC en het pr-bureau voor wederom een geslaagd event!

Advertenties

3 reacties op ‘Bloggerevent @ MAC

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s