My B.O.B.

Na 22 jaar altijd lang haar gehad te hebben, vond ik het nu eens tijd worden voor een verandering. Iets anders, iets heel anders. Korter dus. En het werd een bobline! Ik loop al een dag rond met dit kapsel and ik begin eraan te wennen. Ik ben er zelf heel erg blij mee! Kijk mee naar de before and after shots!

Okee. Zo zag ik er dus before uit. Sinds jaar en dag heb ik bijna altijd wel lang haar gehad. Ooit in mijn haargeschiedenis heb ik het wel eens laten knippen tot op mijn schouders, maar zo kort als de coupe die ik nu heb, never nooit. Guess hoeveel er af is gegaan? Meer dan 30 cm!

Mijn kapper Anthony van Bubblekid in Amsterdam wees me erop de vorige keer toen ik langskwam, dat ik eens zou moeten overwegen of ik niet eens een bob wilde laten knippen. En onlangs was het zo ver: de schaar erin! Zoals je kunt zien in de post hiervoor, had ik een moodboard meegenomen. Maar ik heb Anthony het volle vertrouwen gegeven en hij heeft met zijn gouden handen en schaar iets ontzettend moois gecreeΓ«rd. Daarom was ik eigenlijk ook niet bang. Meer onwijs nieuwsgierig!


Met flits en een beetje messy zodat je de lagen kunt zien πŸ™‚


Wat vinden jullie van deze metamorfose? Beter of niet?

Advertenties

6 reacties op β€˜My B.O.B.’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s