Mijn favoriete hair vloggers (tutorials)


Veel meiden bekijken YouTube -kanalen van beauty goeroes maar ik vind het ook net zo leuk om inspiratie op te doen voor kapsels; hair tutorials dus. Inmiddels zijn er op internet al heel veel meiden die hun eigen kanaal hebben en hun tricks en tips laten zien. Er zit echt talent bij! Vandaag show ik jullie mijn favoriete hair tutorials!

bebexo is het kanaal van nee, vooral dit filmpje van haar lady gaga haarstrik vind ik leuk.

Pursebuzz is het kanaal van Elessa, het grappige is dat ze heel snel praat. Maar je went er na een tijdje aan. Elessa doet veel verschillende haarstijlen, maar haar specialiteit is toch wel opgestoken haar. Check ook even haar filmpje waar ze de Katy Perry-hairstyle uit de music video Firework maakt. 

Faniechanel is het kanaal van Stephanie, volgens mij is ze een studente, ik vind d’r in elk geval een leuke meid!

MissJessicaHarlow is het kanaal van Jessica. Ik vind dat ze heel leuke filmpjes maakt. Niet alleen hairtutorials, maar ook make-up tutorials.

Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke hair tutorials, maar ik heb even een kleine selectie gemaakt. Ik wissel natuurlijk van tijd tot tijd van favorieten. Nu ben ik bijvoorbeeld heel erg into Jessica’s filmpjes. Het valt me op dat veel hair tutorials gaan over het maken van lang, wavy/curly haar. Maar gelukkig zijn er ook veel filmpjes te vinden over medium long hair.

Wat zijn jullie favoriete YouTube-goeroes?

Advertenties

4 reacties op ‘Mijn favoriete hair vloggers (tutorials)

  1. Superleuk! Dat zou ik nog wel aan mijn lijstje favoriete blogs willen toevoegen: eentje die alleen maar over haar gaat. Ik heb namelijk minder met make-up dan met haar, maar vaak gaan beautblogs véél meer over haar dan make-up 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s