Wedding Inspiration!


Nee, nee, before you jump to conclusions: ik ga niet trouwen. Maar er staat wel een bruiloft op de planning! En dan heb ik het natuurlijk over dé wedding of the century; die van Kate Middleton en prins William! Steeds meer mensen verheugen zich op de grote dag – die volgende week vrijdag 29 april plaatsvindt- en ze raken er niet over uitgepraat. Sommige zijn zelfs zo creatief en dat ze zelfs al goodies gemaakt voor the big day. Zoals deze té cute pizza van the happy couple. Ook ik ben de beroerdste niet en geef de Engelse princess-to-be graag wat tips en suggesties die elke vrouw op haar trouwdag zou moeten hebben. Kijk mee!

Zijn ze niet dreamy samen? Bedenk eens hoe leuk ze samen eruitzien op een postzegel. Of de munten, want die zijn voor deze speciale gelegenheid door het Britse koningshuis al gemaakt!


Maar okee, let’s get down to it. Wat mag Kate absoluut niet missen?
Kate is gezegend met prachtig lang, donkerbruin haar. Dus ze zou best eens deze updo kunnen overwegen. Love it!


Iedereen vraagt zich natuurlijk af welke jurk ze aan zal hebben. Natuurlijk zal het een Britse designer zijn, maar hoe de jurk eruit zal zien weten we natuurlijk pas op de dag zelf. Ik hoop alleen dat ze niet voor te saai gaat. Deze vintage trouwjurk is in elk geval prachtig en klassiek. Love de sleep!


Het valt me op dat Kate niet echt veel make-up gebruikt en graag een beetje naturel eruit wil zien. Misschien kan ze inspiratie opdoen uit één van de bridal make-up filmpjes van mijn favo beauty vlogger (en make-up artist) Eman Aziz!Elke dame wil zich in een prinsesje voelen op haar bruiloft. In het geval van Kate wordt ze ook echt een prinses, dus ik ben erg benieuwd welke prachtige hakken ze gaat dragen onder haar mooie jurk. Als ik miss Middleton een suggestie mag geven: ga voor Christian Louboutins!! Because you’re worth it, baby!


Traditioneel gezien zal het koningspaar waarschijnlijk een grote taart serveren. Maar eigenlijk net zo leuk, al dan niet leuker zijn costumized cupcakes voor je bruiloft! Met mooie bloemen, natuurlijk!

Ik ben natuurlijk heel benieuwd hoe de grote dag gaat verlopen (laten we hopen dat alles goed gaat en er geen gekke dingen gebeuren) en ik wens het royal couple alvast het allerbeste toe, congratz!

Wat vinden jullie van Kate en William? Vinden jullie ze goed bij elkaar passen?
En hoe zouden jullie je eigen bruiloft willen organiseren!
Advertenties

5 reacties op ‘Wedding Inspiration!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s