Leuke webshop: C. cosmetics and care!


Dat gezond en biologisch eten goed voor ons is, weten we allemaal. Maar hoe zit het dan met natuurlijke cosmetica? C. Cosmetics and Care verkoopt alleen natuurlijke beautyproducten die boordevol zitten met rijke stoffen die goed zijn voor ons lichaam. Hun doel? Om de bewustwording te vergroten over hoe goed natuurlijke cosmetica kan zijn voor uw lichaam. Omdat het goed is om te weten wat je smeert. En dat mag best luxe zijn!


In de webshop van C. Care and Cosmetics kun je terecht voor parfum, make-up, gezichtsverzorging en huidverzorging. Ook aan de mannen is gedacht: ze verkopen diverse producten voor de heren.

Houd je van minerale make-up? De shop verkoopt een groot assortiment van het merk Fresh Minerals. Van minerale make-up is bekend dat ze je huid laten ademen en de poriën vrijlaten. Uittesten? Kies dan voor één van de Fresh Minerals starterspakketen.

Ook leuk voor moederdag: je kunt ook een behandeling bij C. Care and Cosmetics boeken. Denk bijv. aan: een gezichtsbehandeling, een voetbehandeling, massage en meer.

Gebruiken jullie wel eens natuurlijke beauty producten?


Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s