Online shoppen @ 9 straatjes

Ik ben gek op Amsterdam! Wanneer ik de tijd heb (tussen het studeren door) bezoek ik graag onze hoofdstad voor some serious fun. In Amsterdam kun je werkelijk alles en je kunt er al helemaal goed shoppen. Tip voor toeristen en hipkippen: de 9 straatjes! Deze straatjes zijn allemaal zijstraten van de grote grachten (zoals Prinsengracht, Herengracht etc.) en daar vindt je de meest hippe, eigenzinnige boetiekjes en winkels! En leuk nieuws: nu kun je ook online de spullen uit de 9 straatjes shoppen!
Dit leuke idee is opgezet door Roos m’n naamgenoot, niet ikzelf en Val, twee trotse inwoners van Amsterdam. Zij zijn gek van de 9 straatjes en willen iedereen nu die kans bieden om in ‘hun’ buurt te shoppen.

De 9 straatjes, zijn zoals ik al zei een begrip in Amsterdam. Voor wie er nog niet mee bekend is, hier kun je erover lezen.

In de webshop van 9 straatjes kun je terecht voor leuke jurkjes, tassen, sieraden, schoenen, leuke dingen voor in je huis, vintage en nog veel meer! Ideaal voor als je op zoek bent naar een cadeautje of je gewoon iets wilt kopen dat niet afkomstig is van een grote winkelketen.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje in de webshop!

Advertenties

2 reacties op ā€˜Online shoppen @ 9 straatjesā€™

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s