NOTD: Miami Beet!

Ik schreef al eerder over de op vakantie-geïnspireerde collectie van OPI. En vandaag laat ik jullie kennismaken met één van die lakjes uit de collectie. Miami Beet, is een zwoel lakje die geïnspireerd is op strand, zon en feest!

Eerlijk is eerlijk: ik was best verbaasd toen ik het lakje binnenkreeg. Op de persfoto lijkt dit lakje namelijk erg paars, maar in werkelijkheid neigt dit lakje eerder naar roze dan paars. Sterker nog, in de avond lijkt dit lakje eigenlijk meer rood! Wel jammer dat de persfoto zo afwijkt. Maar persoonlijk kan ik de diversiteit van Miami Beet wel waarderen, het maakt dit kleurtje net even anders dan anders! Maar het is wel jammer dat het lakje niet in de verste verte overeenkomt met de foto.

Zoals ik van OPI gewend ben dekt dit lakje erg goed. Slechts één laagje is al genoeg voor een volledige dekking, al ik doe het liefst altijd twee lagen op, vanwege eventuele tip wear. Hij glanst erg mooi dat je niet eens topcoat nodig zou hebben, maar toch raad ik het aan, want zo blijft je lakje beter zitten. Bij deze NOTD heb ik m’n topcoat van OPI gebruikt. Het kwastje is breed waardoor je in een handomdraai je nagels klaar hebt. Het lakje droogt snel, maar ik heb geen last gehad van lelijke streepeffecten.


Miami Beet is een vrolijk kleurtje, ideaal als je graag een mooie roze kleur op je nagels wil zonder dat het te fel wordt. De lak is trouwens mat met een subtiel glansje, maar wil je meer glans, dan kun je het beste een topcoat of een blanke lak eroverheen doen.

Do or don’t?


Benefits:
–  blijft lang zitten
– dekt volledig met slechts 1 laag
– mooie, niet te felle kleur
– laat geen strepen achter

Overwegen:
– De prijs van het lakje

Miami Beet kost €13,95 en is verkrijgbaar bij parfumerieën en o.a. Sephora.

Wat vinden jullie van dit kleurtje?

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk. 
Voor meer informatie, lees mijn disclaimer
Advertenties

3 reacties op ‘NOTD: Miami Beet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s