Win Karl Lagerfeld design accesoires met Coca-Cola Light

Advertorial

Al eerder schreef ik over de limited edition Coca-Cola flesjes van Karl Lagerfeld, maar er is meer! Want behalve deze hippe flesjes heeft Der Kaiser oom Karls bijnaam speciaal voor Coca-Cola een bijpassende sjaal, top en clutch ontworpen. En deze kun je winnen! Hoe? Speel mee met de game en wie weet draag jij ‘m straks! Voor wie niet zo bekend is met Karl, kan na de jump even kennismaken met deze ontwerper!
Karl Lagerfeld is hoofdontwerper van het Franse modehuis Chanel. Naast ontwerpen voor het Franse haute couture merk, ontwerpt de Duitser ook voor zijn eigen lijn.

Karl is een man die je niet bepaald over het hoofd kan zien. De Duitse ontwerper valt allereerst op door zijn extravagante verschijning en is standaard te herkennen aan zijn donkere zonnebril en grijswitte paardenstaart.


Maar ondanks zijn excentrieke voorkomen is de man bijzonder getalenteerd. Je zou kunnen zeggen dat Karl van alle markten thuis is, want behalve ontwerpen kan hij ook bijzonder goed fotograferen en maakt hij graag films. Het was dan ook Der Kaiser himself die Gossip Girl- actrice Blake Lively fotografeerde voor de nieuwe Mademoiselle – tassenlijn.

En onlangs maakte de ontwerper een korte film, getiteld Tale Of Fairy by Karl Lagerfeld. Zum smullen!The Tale Of A Fairy – FULL VERSION HD – English Version from germaine dulac on Vimeo.

Nu even terug naar de prijsvraag. Om kans te maken op één van Karls fashionable ontwerpen voor Coca-Cola, kun je mee spelen met de game op de speciale site. Je maakt elke dag kans. Ik ga in elk geval elke dag even een kansje wagen. Je weet maar nooit, toch?!


Hebben jullie al een limited edition gekocht? Ik heb er al wel eentje gescoord, bij de Bijenkorf in Amsterdam. Je kunt ze los aanschaffen, maar ook kopen in een limited edition collector’s box, exclusief bij (alle filialen van) de Bijenkorf. Voor de prijs hoef je het niet te laten, ze kosten maar €1,95 p.p. Ik zit nog even te dubben waar ik ze ga neerzetten, maar dat zal zeker een mooi plekje worden.

Wat vinden jullie van de flesjes?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s