Style Icon: Christina Hendricks

Vlammend rood haar, curves en een flinke decolleté; actrice Christina Hendricks is niet bepaald over het hoofd te zien. Ze is voornamelijk bekend vanwege haar rol in de succesvolle serie Mad Men, waarin ze Joan Holloway speelt. Ik heb ontzettend veel respect voor deze vrouw. Niet alleen is ze echt onwijs mooi, ze is en blijft gewoon wie ze wil zijn en laat zich niet gek maken door het schoonheidsideaal wat leeft in Hollywood, lees: dun, dunner, dunst. De kleding in de serie Mad Men is ontzettend geliefd en ook in het dagelijks leven zien we dat Christina deze jaren 5o’ stijl overneemt. Let’s take a look!

Dit is zoals we haar kennen, als de secretaresse in Mad Men. De jaren 5o’ jurkjes, kokerrokken en hoge hakken zijn Christina op het lijf geschreven. Over haar lichaam gesproken, er is in de media veel positieve aandacht voor haar rondingen.
De actrice – die haar carrière begon als model – kreeg vroeger voortdurend van agents te horen dat ze moest afvallen. Maar Christina trok zich daar niks van aan en bleef gewoon haar zelf.

Ook buiten de set, houdt de actrice vast aan de klassieke kledingstijl. Christina wordt vaak gespot met prachtige jassen en bijna steevast op hoge hakken.

Hoewel niet iedereen staat te jubelen over Christina’s figuur, is de actrice zelf gewoon tevreden. Haar zelfvertrouwen komt voort uit haar opvoeding. “Mijn  moeder was zelf erg trots op haar lichaam. Ik heb haar nooit horen zeggen: ‘ik voel me dik’. Ze heeft mij ook geleerd om trots te zijn. Toen ik naar Italië ging voor modellenwerk, dronk ik iedere dag een cappuccino. Ik kwam 6 kilo aan en toch voelde ik me geweldig,” vertelt de actrice in een interview met OK! Magazine.
Ik vind het echt ontzettend goed van haar, dat ze zo trots is op haar lichaam. Ik denk dat meerdere actrices daar een voorbeeld aan zouden kunnen nemen. In plaats van obsessief bezig zijn met hun gewicht.Wat vinden jullie van Christina Hendricks?

 

Advertenties

2 reacties op ‘Style Icon: Christina Hendricks

  1. Inderdaad zou elke vrouw trots moeten zijn op haar lijf. Waarschijnlijk zou het ook zo zijn, als we meer goed geklede vrouwen zou zien (ipv wandelende kleerhangers, zonder billen en borsten) op de catwalks cq modebladen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s