It’s a plan!


Zoals ik al eerder schreef ben ik eindelijk verlost van die scriptie. Teminste: for now. Kans bestaat dat ik ‘m moet gaan aanpassen (hell no) of ik mag op gesprek komen en ‘m verdedigen (hell yeah). 50/50 kans dus. Maar voordat het zover is kan ik me eindelijk gaan focussen op de leuke dingen. Zo’n scriptie is echt killing voor je sociale leven en je (nacht)rust. I can just tell you that. Hierbij mijn soort van ‘bucket-list’ met dingen die ik nu komende tijd ga doen. Nieuwsgierig?

Allereerst: heel veel slaap inhalen! Al die slapeloze nachten en stress zijn niet echt goed geweest voor me. Ik heb dringend behoefte aan rust, een schoonheidsslaapje zal mij goed doen. Goodbye wallen, hello energie! Ik. Moet. Slapen. Nu.


Hoog op mijn wensenlijstje: films kijken! Zo wil ik heel graag Last Night met Keira Knightley kijken en The Tourist wil ik ook graag zien. Verder ben ik toe aan achter elkaar de afleveringen kijken van leuke series. Pretty Little Liars, Modern Family, Gilmore Girls, Gossip Girl.


Druk zijn en zelfs geen tijd hebben voor vakantie, betekent weinig shoppen. Nu ben ik heus geen shopverslaafde, maar ik begin wel aardige ontwenningsverschijnselen te hebben. Geld moet rollen en met het nieuwe seizoen voor de deur ben ik als een junkie zonder drugs. Tijd voor een paar fijne nieuwe laarzen, pumps, een mooie tas, sieraden, een nieuwe garderobe en voor zover ik dan nog niet blut ben een aanvulling op m’n cosmetica stash. It’s a hell of a job, but somebody has to do it.


Lunchen met vriendinnen, gezellig drankjes doen en zo nu en dan even een feestje bezoeken. Het staat allemaal in de planning. Ook al heb ik nog niks te vieren, er is altijd wel een reden om er een feestje van te maken. Tijd om alle sociale gelegenheden weer eens goed aan te halen.En natuurlijk wil ik ook weer lekker werken aan m’n blog. Ik wil er de tijd voor nemen om Influence groter, mooier en leuker te maken! En het wordt tijd voor een aantal leuke winacties! Ik ga mijn best doen om leuke, inspirerende artikelen voor jullie te maken. En ik wil het ook wat persoonlijker maken. Misschien met wat outfit posts of iets dergelijks. Heb jij sowieso tips, suggesties of (opbouwende) kritiek? Stuur me even een mailtje, ik vind het leuk om van jullie te horen!

Q: Wat doen jullie als je wilt ontspannen?

Advertenties

2 reacties op ‘It’s a plan!

  1. Heel veel succes! Als je nog tips wilt, over het plannen of organiseren van dingen, schroom niet om even te mailen 🙂 I'm here to help! In mijn geval; laten we hopen dat er straks een feestje te vieren is 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s