NOTD: Chanel 531 Péridot

Nagellakfans hebben al weken uitgekeken naar de komst van de prachtige najaarslakjes van Chanel en dan in het bijzonder 531 Péridot. Op dit moment is dit lakje al op enkele plaatsen uitgekocht, maar echte liefhebbers hebben er eentje laten reserveren. Eerder liet ik jullie al kennismaken met dit lakje in mijn shoplog en vandaag zie je het lakje in actie. En ik kan je alvast vertellen, hij stelde me niet teleur! Enjoy!

Deze foto is gemaakt in het volle zonlicht. Zoals je kunt zien is het lakje metallic met veel shimmer. Hij lijkt steeds van kleur te veranderen, dan is hij groen, dan is hij goud.


Bij dit lakje draag ik geen topcoat. Er zit trouwens ook een heel mooie glans in Péridot.


De dekking is ontzettend goed, al lak ik mijn nagels altijd met minimaal twee laagjes. Het lakken is alleen soms een beetje lastig, zeker als je wilt bijlakken want dan krijg je zichtbare strepen. Gek genoeg trekken die weg na een tijdje en blijft er een mooi lak over. Ik ken geen nagellak dat zich zo snel corrigeert. Ik gebruik ‘m zonder topcoat, want dat vind ik het mooist. Na een paar dagen zijn alleen de randjes van mijn nagels kaal en moet ik die bijlakken. Ik had tot voor kort nooit een lakje van Chanel, maar ik ben fan. Ze zijn die vele euro’s zeker waard!

Chanel 531 Péridot kost €22,95 en is te koop bij de luxere parfumerieën en warenhuizen.

Q: Wat vinden jullie van 531 Péridot?

Advertenties

2 thoughts on “NOTD: Chanel 531 Péridot

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s