Inspiration: Christian Louboutin Book

We kennen Christian Louboutin vooral als dé schoenen designer uit Sex and The City, maar deze beste man is inmiddels al ruim twintig jaar bezig met zijn (fantastische!!) werk. Reden genoeg om zijn levenswerk te bundelen in een boek!


Recentelijk op 1 november werd Christian Louboutin’s boek gelanceerd bij de Amerikaanse boekhandel Barnes & Nobles. Uiteraard mochten de bekende Hollywood sterren – en tevens trouwe fans – niet ontbreken, waaronder Blake Lively, Alicia Keys en Mary-Kate en Ashley Olsen. Ter ere van zijn 20-jarig jubileum werd dit prachtige in roze leer gevoerde boek uitgegeven. Het prachtige boek bestaat uit zes hoofdstukken: zijn biografie, zijn werk (lees: de killer heels),  de diverse inrichting van zijn winkels wereldwijd, zijn persoonlijke interieur van zijn huizen in Egypte en Parijs en de overige laatste hoofdstukken staan in het teken van de samenwerking met de filmproduct David Lynch.

Het is dat deze beauties ver boven mijn budget zijn, maar sinds ik kennis leerde maken met deze ontwerper en zijn creaties in SATC, ben ik om. Het is pure shoe art, en dat blijkt dan ook uit het volgende filmpje!


Christian Louboutin: Celebrating 20 Years and the Launch of the Book from BARNEY’S NY/ Michelle Chu on Vimeo.

Heb jij een schoenen-fetish? Dan hoort dit mooie boek zeker thuis op jouw koffietafel. Hij is o.a. hier te koop.

Advertenties

3 reacties op ‘Inspiration: Christian Louboutin Book

  1. Christian Louboutin .. iedere vrouw zou een paar van deze schoenen in huis moeten hebben. Ze zijn sexy, vrouwelijk en AWESOME! Helaas heeft de beste man ervoor gekozen deze schoenen te verkopen voor een prijzige prijskaartje. Maar dat maakt ze ook weer exclusief. Ik zal hopelijk een keer een paar van zijn schoenen kopen. Ik heb het er wel voor over. ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s