Shoppingtips Den Bosch?


Lieve bezoekers, vandaag een vraagje van mij aan jullie! Ik ga volgende week een dagje naar Den Bosch/ ’s Hertogenbosch. Lekker een dagje uit, weg van alle hectiek en chaos. Maar… ik ben niet onwijs bekend in die omgeving en ik was benieuwd, hebben jullie shoppingtips voor mij? Wie komt er vaker in Den Bosch? Welke aanraders heb jij?

Natuurlijk heb ik zelf ook een paar dingen gezien en gevonden op internet, maar ik dacht, waarom vraag ik het niet gewoon aan jullie? Natuurlijk ga ik ook de traditionele Bossche bol eten. Dus wie helpt mij? Wie weet de leukste boetiekjes/eettentjes/straten die ik écht moet zien in Den Bosch?


Have a nice day lovelies!

Advertenties

2 reacties op ‘Shoppingtips Den Bosch?

  1. Ben al jaren niet meer in Den Bosch geweest, maar het is ’n erg leuke stad! Als ik het me goed herinner is de Kolperstraat ’n leuke straat qua mode. De Vanilia-winkel is ook een bezoekje waard; zit in ’n heel mooi pand. – De beste Bossche bollen vind je bij Jan de Groot (Stationsweg), maar dat had je vast al gevonden op internet. – Leuk lunchtentje met bagels, sapjes en lekkere taart natuurlijk 😉 is Pink Lemon in de Minderbroederstraat. – De culinaire straat van Den Bosch is de Korte Putstraat met veel leuke restaurantjes.Veel plezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s