Catrice Welcome to Las Vegas | Transparant Fixing Powder

Soms zijn er van die producten, die wel wat speciale aandacht verdienen. Neem nu de transparant fixing powder van Catrice, uit de limited edition Welcome to Las Vegas – collectie die nu in de schappen ligt. Ik heb ‘m nu al ruim een week en ik ben zo blij ermee! Ik zal jullie vertellen waarom…

Om jullie even een indruk te geven, dit was de persfoto. In het echt is het plaatje van de vrouw iets subtieler. Omdat ik ‘m al een tijdje gebruik is de afbeelding bij mij al vervaagd, dus vandaar hier nog even snel een foto.
 
Bron foto.
 

Toen ik zag dat Catrice een limited edition transparant powder op de markt zou brengen, was ik erg blij. Dit is een product wat maar moeilijk budget verkrijgbaar is. Ik heb al een tijdje de MAC Prep + Prime op het oog, maar ik wilde deze ook graag proberen.De poeder heeft een matterend effect, ideaal om je gezicht mee af te poederen. Verschil met een ‘normale’ poeder is dat de textuur alleen veel fijner en lichter is, waardoor je slechts lichtjes je look afmaakt. Door de transparante dekking zie je de poeder niet zitten (wat altijd zo’n lelijk effect geeft). Ik heb ondervonden dat hij daardoor prima te gebruiken is voor de meeste huidtinten, ook al is hij bij mij een klein beetje aan de lichte kant. Maar wanneer je ‘m lichtjes aanbrengt, zie je er haast niets van.


Toch vind ik het, voor de prijs van €4,99 een ontzettend fijn product! Ik gebruik ‘m nu elke dag en ook gedurende de dag. Niet alleen houdt het de make-up op z’n plaats het gaat ook eventueel glimmen tegen.

Wat vinden jullie van dit product? Wie gaat ‘m ook halen?

Advertenties

3 reacties op β€˜Catrice Welcome to Las Vegas | Transparant Fixing Powder’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s