Booktip: Art of Pasta

Net als ik dol op pasta? En kan je aardig koken? Dan is dit boek onmisbaar in jouw keuken. Pastagerechten zijn nog altijd eindeloos populair, geen gerecht is hetzelfde. Naast de vele soorten pasta, kun je er ook eindeloos mee variëren aldus de auteurs restauranthouder Lucio Galletto en zijn vriend de journalist David Dale.

David en Lucio schreven gezamelijk Art of Pasta, de pastabijbel voor de liefhebbers. In dit boek staan ontzettend duidelijke recepten voor het maken van de lekkerste pasta, gnocchi (gevulde pasta) en de klassieke sauzen zoals de bolognese saus. De foto’s (gemaakt door Anson Smart) en de mooie illustraties (gemaakt door Luke Sciberras) zijn al evenmin een lust voor het oog.

Tevens word er ingegaan om delicatessen en ingrediënten die goed samengaan met verscheidene pasta, zoals artisjokken of gorgonzola. Ook staan er speciale seizoensrecepten zoals tagliatelle met rauwe paddenstoelen voor de herfst en streekgerechten zoals de genovese pasta pesto vermeldt. In het boek staan maar liefst 160 authentieke pastarecepten.

Ci facciamo un piatto di pasta!*
Laten we een bord pasta maken..

Art of Pasta is te koop o.a. bij Bol.com en kost €29,95

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s