New In: logo!

Met gepaste trots presenteer ik bij deze het nieuwe logo voor Influence. Na deze blog al ruim een jaar te hebben, vond ik het tijd worden voor een nieuwe look. Daarom heb ik ex-collega en zeer getalenteerd mediamultitalent Danielle gevraagd of ze voor mij een header/logo kon ontwerpen. Na enig overleg en het proces van creëren is dit het eindresultaat geworden! Ik ben ontzettend trots op wat ze heeft gemaakt en het past precies bij mijn stijl en datgene wat ik met Influence wil laten zien! Thnx Danielle!


Naast (web)redacteur en creatieve duizendpoot heeft Danielle ook haar eigen blog Coeur-Blonde. Ook doet ze in opdracht verschillende vormgeving-opdrachten. Go check it out!


Ook nieuw is de andere (transparante) achtergrond, zodat het nieuwe logo beter uitkomt. En kleine vormgeving aanpassingen zoals meer informatie pagina’s bovenaan en verschillende lettertypes op de website. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie er van vinden! Tips of opmerkingen zijn meer dan welkom! 

 Liefs
Advertenties

6 reacties op ‘New In: logo!

  1. Ziet er heel tof uit! Ik vind een header altijd lastig om goed te krijgen, want dat is het eerste wat iemand ziet als die op jou blog komt. De indruk die het wekt, de kleuren enzo. Maar ik vind het heel goed gelukt. Ook de achtergrond vind ik leuk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s