❤Thank God It’s Friday #3


Woah, dit is zonder twijfel een beetje een rare week geweest voor mij! Een mix van heel veel ups en heel veel downs! Eén daarvan dat ik een klein beetje ziek ben 😦 Maar ik probeer het een beetje te lijf te gaan met sapjes, paracetamol en trachitol (tegen keelpijn). Gelukkig kan ik ook genoeg dingen opnoemen waar ik blij van werd deze week!


  Vrolijk gekleurde nagels. Is it spring yet? Als ik naar buiten kijk, is dat niet het geval. Toch zie ik overal de leukste manicures voorbij komen. En natuurlijk mooie nieuwe nagellakjes zoals die van de Dior Spring Garden Party S2012! 

Leuke events!  Eén van de leuke dingen aan bloggen is de events die bedrijven organiseren. Ik vind het een grappig fenomeen: 10 jaar geleden werden bloggers niet zomaar uitgenodigd, nu worden er hele events gecreeërd rondom ons. Afgelopen donderdag was ik in Amsterdam voor de Kiehl’s presentatie. Het verslag volgt soon!

Mijn nieuwe logo. Ik ben zo trots al een pauw! Ik had al een tijdje in mijn hoofd dat ik de blog een facelift wilde geven. Maar ik ben zelf niet heel technisch en ik had het zelf nooit zo mooi kunnen maken met InDesign/Illustrator/Photoshop. Gelukkig kon Danielle dat wel en heeft ze mij geholpen er iets moois van te maken. Ik ben ook van plan binnenkort mijn eerste filmpje te plaatsen! Are you ready?

Reorganiseren van mijn kleding/schoenenkast. Ik heb bij de Blokker een handig schoenenrek gekocht in een poging mijn berg schoenen te ordenen. Nadat ik zover was gekomen kwam de conclusie: maar beter geen schoenen meer kopen (ik heb rond de 32 paar). Want nu heb ik echt geen ruimte meer. Ook was ik in de veronderstelling dat ik geen lente/zomerjurkjes meer had, dus kocht ik er drie via H&M. Na het uitruimen van mijn kledingkast kwam ik tot het inzicht dat ik er nu ongeveer 12 heb. Oeps. 

Waar werden jullie vrolijk van deze week? Fijn weekend alvast! 
 Liefs

Advertenties

2 reacties op ‘❤Thank God It’s Friday #3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s