Tip: DagboekShop

Bloggen is natuurlijk hartstikke leuk, maar je zet natuurlijk niet al je diepste geheimen, verlangens en gebeurtenissen op het internet. Lang leve de dagboeken! Waaraan je je gedachten op papier kunt toevertrouwen. Maar waarom zou je voor een simpel schriftje gaan als je ook kunt kiezen uit de mooie dagboekjes van de DagboekShop?

De DagboekShop verkoopt heel veel soorten dagboeken, waaronder deze vrolijk gekleurde Papaya Art dagboekjes. Of je nu echt een dagboek wilt bijhouden of gewoon vrolijke opschrijfboekjes zoekt, er is vrij veel keuze!

 
Waarom een dagboek bijhouden? Hierbij een paar leuke weetjes en tips waarom een dagboek bijhouden leuk en handig kan zijn:

1. Je verbetert je schrijfwijze en je ontwikkelt je eigen schrijfstijl. Vooral voor bloggers en schrijvers in spé een goede oefening!
2. Je kunt als het ware bladeren door je leven. Je kunt altijd teruggrijpen op momenten en precies weer herinneren wat je toen dacht of voelde. 
3. Je bent in staat je frustraties op papier te zetten. Eenmaal op papier geeft het je de kans om er van een afstandje naar te kijken. Het geeft een verhelderend effect en het helpt je om te relativeren.
4. Je creërt iets wat uniek en persoonlijk is. Er is niets persoonlijkers dan een dagboek! Wie weet, misschien gaat jouw dagboek ooit de geschiedenis in!
5. Een dagboek is een unieke bron om gebeurtenissen die je niet wilt vergeten of bijzondere ervaringen in op te schrijven. Door het op te schrijven vergeet je minder details en kun je je geheugen altijd opfrissen!


De dagboekjes van de DagboekShop zijn ook nog eens vrij betaalbaar! Er zijn verschillende formaten verkrijgbaar. Groot, klein, met slot en zonder slot en sommige bevatten ringbanden zodat je gemakkelijk kunt openslaan. Nieuwsgierig geworden? Neem dan vooral een kijkje in de shop!Liefs!
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s