Forever 21 komt naar Amsterdam

Vers van de pers: Forever 21 komt naar Nederland! Naar onze hoofdstad Amsterdam, welteverstaan. Na filialen in België (Antwerpen/Brussel) is ons landje eindelijk aan de beurt. I could not be more excited. Tijdens mijn mini-trip bracht ik al een bezoekje aan de Forever21 en de winkel is een mix tussen H&M, Monki en de New Yorker.


Bij deze winkelwalhalla kun je terecht voor hippe kleding maar ook fijne accessoires. Yours truly ging los in de accessoire-afdeling (klik hier voor de shoplog). Het is echt super betaalbaar. Ik geloof dat ik per paar oorbellen rond de €3 – €4 kwijt was. De winkel in Brussel was echt supergroot, ik hoop dat de winkel in Amsterdam ook ruim is! Wat je er zoal kunt kopen? Ja, wat niet eigenlijk. Van pyjama’s tot hippe jurkjes en van ballerina’s tot sloffen.Naar verluidt gaat de winkel zich vestigen in de Amsterdamse winkelstraat de Kalverstraat. Is onze hoofdstad een beetje ver voor je? No worries: het Amerikaanse modebedrijf heeft ook plannen om winkels te openen in Rotterdam en Utrecht (yay!). 


Neem een kijkje op de website voor Forever 21’s current collection
!

Advertenties

3 reacties op ‘Forever 21 komt naar Amsterdam

  1. Waarom geen plannen om er een meer richting het zuiden van het land te openen? Jammer, maar ik ga af en toe een keer shoppen in Utrecht, dus hopelijk komt hij daar dan snel 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s