Webshop tip: OKE by me

Vandaag heb ik de eer jullie kennis te laten maken met een heel bijzonder nieuw label: OKE by me, een nieuw modemerk met onwijs leuke shirts! Omdat oprichtster Kim Brouns zelf geen leuke shirts kon vinden besloot ze zelf maar achter de ontwerptafel te gaan zitten. Sinds 2 april zijn haar fashionable shirts te koop voor alsnog enkel via de webshop, maar binnenkort ook via exclusieve boetieks.

Omdat Kim zelf geen shirts kon vinden die ze zelf graag zou willen aantrekken, besloot ze haar eigen fashionable shirts te gaan ontwerpen. En na 1,5 jaar  van brainstormen en hard werken aan haar design is het zover: OKE by me is gelanceerd! 


Met OKE by me wil Kim zich onderscheiden van andere merken door middel van de hoogwaardige kwaliteit, de exclusieve oplage en de diepere betekenis van de shirts. Het label onderscheidt zich bovendien door eigenzinnige printen en teksten zoals: 24/7 Angel en Happy Girls Are The Prettiest!Shirts kunnen natuurlijk altijd en zijn in modeland nog altijd een hip en veelvoorkomend verschijnsel. Onder een blazer, boven een jeans en gestyled met hoge hakken: shirts kunnen eigenlijk altijd. De shirts kosten €69,95 per stuk. Voor nu worden de designs alleen nog binnen Nederland verzonden, maar de bedoeling is dat het straks ook voor België verkrijgbaar is. Koop je een shirt, dan steun je bovendien ook nog een goed doel. Want per verkocht artikel gaat een deel van de opbrengst naar Dance 4 Life.


Mijn favoriete design is zonder twijfel dit shirt: Frontrow & Backstage Fashionista! Stoer, sexy en een tikje eigenwijs. Ik ken Kim al een tijdje via Twitter en weet hoe hard ze aan het lanceren van haar label heeft gewerkt. En dat heeft zijn perks want speciaal voor de lezers van Influence mag ik iemand blij maken met een shirt naar keuze! Liefs!
Advertenties

Een reactie op “Webshop tip: OKE by me

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s