Back again

Credit: weheartit.

Daar ben ik weer! De afgelopen dagen zijn in de privésfeer niet makkelijk geweest en ik heb een verdrietige (halve) week achter de rug, met veel ziekenhuisbezoeken. Hoewel het nog steeds niet allemaal over is, heb ik gelukkig wel de nodige afleiding gehad. Daarom een aparte post met wat (positieve) momenten!

Heerlijk op mijn vrije dag tijdschriften lezen. Deze keer de nieuwe JAN en het tijdschrift LINDA.

Nieuwe outfit voor een leuk event waarbij de dresscode wit moest zijn. Een jasje en top van de Conscious collectie van H&M. De duurzame collectie van de Zweedse modeketen die jaarlijks wordt geproduceerd in het belang van het milieu. Het jasje en de top bestaan beiden uit organic cotton.


Altijd fijn om post binnen te krijgen. Hier kreeg ik informatie van The Body Shop over nieuwe exciting producten die eraan zitten te komen.


Eindelijk! Ik was het van plan maar nu gaat het ook echt gebeuren: half mei ga ik voor een weekje naar Rome. Ik kijk er ontzettend naar uit! Omdat het al best snel is probeer ik de omgeving van de stad al een beetje uit mijn hoofd te leren met dit fijne 100% Rome reisgidsje. Lekker compact. Ik kreeg er ook een Maastricht gidsje bij. Ah, dat wordt een week met pasta, pizza, cultuur, fun en la moda. Molto bene!

Nieuwe zonnebril! Dit mooie witte (zomerse) exemplaar kreeg ik tijdens het event. Nu mag de zon alleen nog komen!


Fijne zondag!
Stay tuned,
Liefs!

Advertenties

3 thoughts on “Back again

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s