Nageldecoratie met Sylvie’s Nails


Vers in de schappen: nailwraps by Sylvie van der Vaart. Nailwraps zijn al enige tijd een hit in beautyland en bovendien super handig. Yours truly is dol op nagellak maar ook erg ongeduldig en soms is er gewoon te veel haast om uitgebreid te lakken. Als voetbalvrouw, presentatrice en model weet Sylvie van der Vaart alles van een hectische leefstijl. Toch ziet ze er altijd uit om door een ringetje te halen. Beauty does know comfort, zo bewijst Sylvie en daarom lanceert ze Sylvie Nails, een scala nailwraps, vrolijk gekleurd en voorzien van opvallende dessins!


In een handomdraai een nieuw kleurtje of opvallende nagels. Geen geknoei of wachten totdat je nagels eindelijk droog zijn. Nailwraps zijn inderdaad wel iets voor mij. Steeds meer merken komen op de proppen met nailwraps/stickers. Sephora was één van de eersten en nu heeft ook Sylvie van der Vaart haar eigen lijn nailwraps in de schappen.

Leuke is dat er heel wat te kiezen valt! Mijn aandacht werd meteen getrokken naar het dessin met de blauwe sterretjes. Zo cute! Naast de sterretjes zijn er nog zo’n 16 verschillende prints en kleurtjes!

Hoe breng je de nailwraps nu aan? Simpel. Je plakt ze gewoon op je nagels (en je kunt ze makkelijk los trekken als je ze per ongeluk scheef plakt), je drukt ‘m goed aan op je nagels en tot slot vijl je de randen weg. Voila: killer nails! Heel handig: elk setje bevat ook een vijl, dus die hoef je niet erbij aan te schaffen.

Naast glitter en neon nailwraps zijn er ook heel veel prints in Sylvie Nails collectie. De daredevils onder ons kunnen zich uitleven met dierenprintjes zoals zebra en luipaard of hartjes voor een wat romantischer effect.


Handig voor op vakantie als je geen nagellak wilt meenemen. De setjes kosten 7,99 per stuk en zijn o.a. hier en hier te koop.

Wat is jullie eerste indruk?
Advertenties

2 thoughts on “Nageldecoratie met Sylvie’s Nails

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s