Tip: Flow Vakantie Schrijfboek 2012

Mee in de koffer/reistas: het vakantie schrijfboek van Flow! Dit mindfulness magazine maakt ieder jaar creatieve en vooral vermakelijke vakantieboeken. Ik zag ‘m liggen in de winkel en ik was gelijk geïntrigeerd.


Met het Flow Vakantieschrijfboek ben je wel even zoet. Hij is best dik, zo’n 224 pagina’s. Veel pagina’s om je gedachten neer te zetten, ideaal voor degenen die graag een vakantie dagboek bijhouden op reis. Maar ook leuk om je vakantiefoto’s in te plakken voor je eigen persoonlijke vakantieboek.

Voor creatievelingen zijn de producten van Flow een aanrader. Net als in het magazine staat ook het vakantieschrijfboek vol plaatjes, tekeningen en teksten. Behalve je eigen invulling is er ook genoeg te zien/lezen, zoals de 5 van Aaf, een verhaal met vakantie overlevingstips, geschreven door Volkskrant columniste en schrijfster Aaf Brandt Corstius.

Er zitten ook stickers, ansichtkaarten, posters en sluitzegels in. Flow gelooft dat vakantie een moment van bezinning is, een tijd om alles even op een rijtje te zetten en te kijken wat jouw dromen zijn en wat je nog wilt bereiken. Plannen voor de toekomst? Breng ze in kaart met het 30-dagen-project in het boek.

Ik kreeg spontaan zin om aan mijn roman te werken (waar ik al jaren mee bezig ben en nog steeds niet af is). Maar of je nu creatief bent of niet, het Flow vakantie schrijfboek is sowieso heerlijk. Laat je inspireren!

Het Flow Vakantieschrijfboek ligt in de winkels voor €12,95 of bestel ‘m hier online.

Wat zijn jullie vakantieplannen?


Advertenties

3 reacties op ‘Tip: Flow Vakantie Schrijfboek 2012

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s