NOTD: Blue Stars (Review)

Ik schreef al eerder over Sylvie Nails, de nagelstickerlijn van voetbalvrouw, presentatrice en model Sylvie van der Vaart. Nagelstickers zijn geen nieuw fenomeen maar wel een heel leuk alternatief. De designs van Sylvie spraken me erg aan (van animal prints tot trendkleuren als lila en turquoise). Tijd om de proef op de som te nemen…


De stickers kosten rond de €7,99. Niet heel goedkoop, dus mijn verwachtingen waren vrij hoog van dit product. Naast de stickers wordt er een nagelvijl bijgeleverd om de stickers mee af te vijlen.

De instructies staan op de achterzijde. Het staat vrij duidelijk aan gegeven. Geen poespas, best simpel eigenlijk. De stickers zitten in verschillende maten op het vel, zo kun je gemakkelijk uitzoeken welke het beste bij jouw nagel passen.


 Ik stond te trappelen om ze zelf uit te proberen. Ik heb gekozen voor de sterretjes omdat ik dat het leukste printje vind. Maar…. ze zitten erop, maar daar is ook alles mee gezegd. Wat een teleurstelling! Het ging bepaald niet van een leien dakje. De stickers rollen heel lastig af vind ik, waardoor er toch plooitjes ontstaan die moeilijk glad te strijken zijn. Het afvijlen daarentegen ging wel weer heel soepel: de bijgeleverde vijl is sterk genoeg om het overtollige gedeelte van de sticker te verwijderen.

Vooral de sticker op mijn wijsvinger is echt een irritatiepunt geworden. Zo jammer! Want het leek zo’n easuy karweitje. No such thing, in mijn ervaring dus. Gek genoeg, had ik bij de kleine stickers minder moeite. Zowel bij mijn pink als mijn ringvinger zitten de stickers wel (redelijk) netjes.

Conclusie: ik ben niet enthousiast. Hoe graag ik ook zou willen, het voelt een beetje aan als een koude douche. Ik had hooggespannen verwachtingen van dit product, maar helaas ze komen bij mij echt niet door de keuring. Het oogt gewoon slordig, dat ziet er niet mooi uit…


Zou ik ze weer opnieuw kopen? Het antwoord lijkt mij logischerwijs nee, dat gaat niet gebeuren. Jammer, want ik vind het printje en het concept wel erg leuk, maar de uitvoering niet praktisch of gemakkelijk.

Wie van jullie heeft Sylvie’s Nails wel eens geprobeerd? Wat zijn jouw ervaringen?

Advertenties

4 reacties op ‘NOTD: Blue Stars (Review)

  1. Dat is jammer :S Ik vond de stickers er ook leuk uitzien, zeker met dit printje. Maar als het er slordig uitziet dan vind ik de prijs nogal aan de hoge kant. Blijven de stickers wel goed zitten uiteindelijk?

  2. Bedankt voor de comments dames!@ Anne hij blijft redelijk goed zitten op de plekken waar hij 'mooi' zit. Op de plekken met vouwtjes of mijn nagelranden beschadigd hij makkelijk. @mysupersweetlife Bedankt voor de tip! Ik ga zeker even kijken in het schap

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s