Inspiratie: home is where the heart is

Over ruim een maand is het zover: dan verhuis ik naar Amsterdam! Druk de Ikea gids aan het doorspitten dus. Maar ik vond ook fijne inspiratie en DIY’s online. Kijk je mee?
Deze DIY vond ik echt super leuk! Maak je ‘gewone’ borden persoonlijk door er woorden op te schrijven die jou inspireren. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een mooie quote. Er zijn speciale porselein-pennen (jaja, geen grap!) te koop. Met deze speciale pen schrijf je op het bord en vervolgens zet je het bord in de oven (175 graden Celcius) voor 30 minuten. En voila, het is permanent! Hetzelfde kun je natuurlijk ook gewoon doen met kopjes.


Wie zegt dat een kastje eentonig moet zijn? Open een lade (of een deur) en er wacht je een vrolijk roze verrassing!Hoe herkenbaar: geen ruimte hebben voor een kast. Zeker als je verhuist naar een kleinere woonruimte kun je je soms echt afvragen welk plekje nu bestemd is voor je mooie kleding.
Mooie oplossing dit: de no-closet-closet. Daarnaast geeft het rek ook een beetje dat ‘shopping’ gevoel alsof je elke dag weer een nieuw setje mag uitkiezen. 
Ruimtegebrek? Doe er je voordeel mee 🙂


Waar halen jullie inspiratie uit?

 
All pictures via.

One thought on “Inspiratie: home is where the heart is

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s