Voor in de boekenkast: 36 hours in Europe

Images by Monocle MagazineTaschen Publishing
Calling all globetrotters! Wie fan is van Europese tripjes mag dit boek zeker niet overslaan. De Amerikaanse New York Times en uitgever Taschen hebben hun krachten gebundeld in een boek met maar liefst 800 foto’s, restaurant- en hoteltips van insider’s en een rijke beschrijving van geschiedenis en cultuur.

Zin om na je studie of je geplande sabbatical/vakantie op pad te gaan en Europa te ontdekken? 36 hours in Europe is goede leesvoer om te kijken wat je allemaal moet zien. In slechts een paar uur wordt je rondgeleid door de stad. Zelf vind ik het heerlijk om wandelingen te maken in een stad, naar mijn mening de beste manier om een stad te ontdekken. 
Naast de bekendere bestemmingen als Rome en Berlijn komen ook de wat minder bekende bestemmingen aan de buurt. Zo ook Pilzen, het stadje in het westen van Tsjechië wat met name bekend staat om zijn bier. Hier heeft het massatoerisme zijn werk nog niet gedaan maar het is zeker de moeite waard om te ontdekken. 
Met dit boek ben je wel even zoet: reisliefhebbers kunnen maar liefst 600 pagina’s doorbladeren om alles te weten te komen over de hotspots van Europa. Ook ontzettend gaaf zijn de illustraties, zelfs ‘ons’ Amsterdam staat erop!

Images by Monocle MagazineTaschen Publishers
New ork Times 36 hours in Europe is o.a. te koop via Amazon, Taschen (al is die momenteel daar uitverkocht) en Bol.com. Het boek kost gemiddeld rond de €30
Advertenties

6 reacties op ‘Voor in de boekenkast: 36 hours in Europe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s