Carrera Eyewear Collection 2013

Advertorial

Carrera

Het iconische merk Carrera gaat dit seizoen voor stoere, futuristische zonnebrillen, in de stijl á la The Fast & The Furius. Vier verschillende ontwerp filosofieën markeren de modellen van 2013, en zijn een weerspiegeling van de oorspronkelijke identiteit van het merk. Kijk je mee?

Discover the new Carrera collection at Pearle

Click here for the quick film

De ontwerpen zijn de CARRERA/ICONS; die zijn geïnspireerd op de heritage van het merk, De CARRERA 80; een metalen zonnebril met gepolariseerde glazen; CARRERA 6000; een hippe zonnebril in verschillende kleuren zoals met gouden spiegelglazen en een model met transparant grijs met groene spiegelglazen; CARRERA / MUSES: Deze geraffineerde modellen weerspiegelen het DNA van het merk, wat neerkomt op een eindeloze dialoog tussen het verleden en het heden.
De CARRERA 5001 zonnebrillen hebben een grote vorm en een vintage doch moderne persoonlijkheid, benadrukt door heldere kleuren, zoals oranje, aqua groen en roze. Voor de outdoor sportievelingen is er de CARRERA / ACTIVE: Een dynamische persoonlijkheid en een gemakkelijk te dragen vorm voor deze high-performance zonnebril die ideaal is voor outdoor-activiteiten. De CARRERA 59 metalen zonnebril is ultra-lichtgewicht en comfortabel.
Bekijk de nieuwe collectie van Carrera in de Pearle winkels.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s